Tekoälyn mahdollisuudet yrityksen toiminnanohjauksessa

Tekoäly (AI) ravistelee parhaillaan kaikkia toimialoja, organisaatioita ja yksittäisiä työnkuvia.  Paine tekoälyn omaksumiseen on suuri: AI-koulutukset ovat huippusuosittuja ja generatiivisten tekoälyjärjestelmien kysyntä on räjähtänyt.

Avoin.ERP Ready -tietopaketti

Avoin.ERP Ready on ERP-järjestelmä, jonka Avoin.Systems on monen vuoden kokemuksen avulla luonut vastaamaan juuri suomalaisten pk-yritysten tarpeita. Olemme tiivistäneet asiakkaan kannalta tärkeimmät tiedot järjestelmästä helposti luettavaan muotoon.

Opas Odoo ERP-järjestelmän valintaan

Tässä oppaassa esittelemme kattavasti Odoo ERP-järjestelmän tärkeimmät ominaisuudet. Opas tarjoaa hyvän yleiskuvauksen kenelle tahansa Odoo ERP-järjestelmästä kiinnostuneelle ja sen käyttöönottoa harkitsevalle.

Verkkokauppa ja toiminnanohjaus kasvua tavoittelevalle yritykselle

Tässä oppaassa käsittelemme verkkokaupan ja sen taustatoimintojen yhdistämistä yhdeksi saumattomaksi systeemiksi, jonka avulla luot vahvat perustukset kasvulle.

5 vinkkiä ERP-projektin sujuvaan käynnistämiseen

Tässä oppaassa käymme läpi, mitä haittaa aiheutat yrityksellesi lykkäämällä ERP-projektia, ja annamme 5 konkreettista vinkkiä ERP-hankkeen sujuvaan käynnistämiseen.