Vastuullisuus

Meille on tärkeää ratkoa toiminnallamme laajempia kestävän kehityksen ongelmia – tutustu vastuullisuustekoihimme!

Vaikutamme yhteiskunnallisella ja globaalilla tasolla

Tänä päivänä jokainen yritys on jollain tasolla digiyritys, joten alan merkitys on kasvanut valtavasti myös yhteiskunnallisesti.

Toimintamme avulla ratkomme laajempia kestävän kehityksen ongelmia maailmanlaajuisesti. Mittaamme ja minimoimme toimintamme ja palveluidemme aiheuttamat todelliset ympäristövaikutukset.

  • Olemme vuosittainen yhteistyökumppani Save Pond Hockey -liikkeelle ja tapahtumalle, joka taistelee ilmastonmuutosta vastaan ruohonjuuritasolla. (Koko liikkeen perustajana on muuten co-founderimme Svante!)
  • Iso osa globaalista alustataloudesta pyörii amerikkalaisten tai aasialaisten ratkaisujen päällä. Odoo-ekosysteemi on eurooppalainen alustatalouden huippuratkaisu, jota jatkokehitämme pääosin Suomessa.
  • Odoon avoimen lähdekoodin pohja antaa meille mahdollisuuden hyödyntää laajan kehittäjäekosysteemin tuotoksia ratkaisuissamme – ja kontribuoida takaisin yhteisölle omilla tuotoksillamme.
  • Inframme eli tietokoneet ja palvelinsalit pyörivät täysin uusiutuvalla energialla (Seravo Green, Hetzner ja Upcloud).
  • Olemme Ekokompassi-sertifioitu, jonka osana olemme sitoutuneet ympäristöohjelmaan ja -tavoitteisiin. Tarkastamme ja asetamme tavoitteet vuosittain ja painotamme kehityskohteiden valinnassa korkean todellisen vaikutuksen toimia.
  • Olemme ylpeitä asiakkaistamme, jotka tekevät supertärkeää ilmasto- ja luonnonsuojelutyötä. Asiakkaitamme vuosien varrelta ovat mm. Greenpeace, HSY Ilmastoinfo, Motiva, Ekokompassi, Luonnonsuojeluliitto, Myrskyvaroitus ja Climate Leadership Council. ❤️
Luotettava Kumppani