WooCommerce

Maailman suosituin avoimen lähdekoodin verkkokauppa

Tutustu WooCommerceen

Suomalaisten verkkokauppiaiden suosiossa

Joustava verkkokauppa räätälöitävissä yrityksesi tarpeisiin

WooCommerce on joustava, avoimen lähdekoodin verkkokaupparatkaisu, joka on rakennettu WordPress-alustalle.

Se on käytännössä siis lisäosa, jonka voi asentaa WordPress-sivustolle, joten se on suoraan yhteensopiva WordPressin kanssa. WooCommerce on maailmanlaajuisesti käytössä yli neljällä miljoonalla sivustolla.

WooCommerce sallii kehittäjien helposti luoda, muuttaa ja skaalata verkkokauppaa, niin että se täyttää asiakkaan vaatimukset. WooCommerce on rakennettu niin, että sitä voidaan myös jälkikäteen kehittää eteenpäin laajennuksilla ja skaalata vastamaan asiakkaan tarpeita.

Rakennamme suositusta ja joustavasta alustasta liiketoimintasi kulmakiven

 • Helposti integroitavissa
  WooCommerce tarjoaa hyvin dokumentoidut ja laajat rajapinnat, joten se on moneen muuhun alustaan verrattuna helppo integroida muihin järjestelmiin, kuten ERP- tai CRM-järjestelmiin.
 • Monipuoliset tuoteratkaisut
  WooCommercessa voit myydä monipuolisesti erilaisia fyysisiä ja digitaalisia tuotteita. WooCommercessa onnistuvat myös monimutkaisempaan tilausprosessiin perustuvat verkkokaupat.
 • Täysin muokattavissa yrityksesi tarpeisiin
  Avoin lähdekoodi mahdollistaa sen, että alustassa ei ole juurikaan rajoituksia. WooCommerce on toiminnoiltaan ja ulkoasultaan täysin muokattavissa yrityksesi tarpeiden mukaan.
 • Käyttäjäystävällinen
  WooCommercen takana toimii maailman yleisin verkkosivu-alusta WordPress, joten käyttöliittymän logiikka on jo monelle tuttu sekä helppo ja intuitiivinen käyttää.
 • Skaalautuva
  WooCommerce on rakennettu niin, että sitä voidaan jälkikäteen kehittää eteenpäin laajennuksilla ja skaalata vastaamaan asiakkaan tarpeita.
 • Jatkuvasti kehittyvä
  WordPressin tavoin WooCommercen taustalla on laaja kehittäjäyhteisö, joten alustaa kehitetään jatkuvasti eteenpäin ja siihen on saatavilla laaja valikoima lisäosia.

Olemme toteuttaneet käyttövalmiin ERP-integraation WooCommerce-verkkokauppaan

Avoin.Total -kokonaisratkaisu yhdistää WooCommerce-verkkokaupan ja ERP-järjestelmän yhdeksi saumattomaksi kokonaisuudeksi, jonka avulla hallitset yrityksesi operatiiviset toiminnot myynnistä taloushallintoon asti.

Reaaliaikainen integraatio siirtää tuote-, tilaus- ja toimitustiedot toiminnanohjauksen ja verkko­kaupan välillä, mahdollistaen erittäin tehokkaan ja automatisoidun verkkokaupan ja ERPin yhdistelmän, ilman juuri mitään manuaalisia vaiheita.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Costo nauttii verkkokaupan ja toiminnanohjauksen saumattomasta yhteispelistä

Toteutimme Costolle WooCommerce-verkkokaupan, johon integroitiin Avoin.Systemsin aiemmin toteuttama Odoo ERP-järjestelmä.

“ERP+verkkokauppa palvelukokonaisuus säästi meiltä paljon aikaa ja päänvaivaa, kun yrityksestä löytyy osaamista näiden kahden toisilleen elintärkeän ohjelman rakentamiseen ja kehittämiseen.”

Hannes Beng, Costo Oy

Talhun B2B-verkkokaupasta lisäarvoa asiakkaille

Toteutimme WooCommerce-verkkokaupan, joka integroitiin Talhun käytössä olevaan toiminnanohjausjärjestelmään.

Talhulla uuden verkkokaupan hyötynä nähdään erityisesti sen vaivattomuudessa tarkastella eri tuotteiden tietoja ja suorittaa vertailua samankaltaisten tuotteiden välillä, jota asiakkaat voivat suorittaa helposti itsenäisesti.

Ensiluokkaiset WooCommerce-toteutukset 10+ vuoden kokemuksella

Varmista, että sinulla olla asiantunteva kumppani yrityksesi tärkeimpien järjestelmien rakentamiseen.

Meillä on yli vuosikymmenen kokemus integroituvien WooCommerce-verkkokauppojen toteutuksesta.

Lue lisää aiheesta

Verkkokaupan perustaminen edessä? – Näin projekti käynnistyy
Miksi verkkokaupan taustalla on tärkeää olla toimiva ERP-järjestelmä?
Millaiselle verkkokaupalle WooCommerce sopii?

Mistä lähteä liikkeelle verkkokauppa-alustan valinnassa?

Ota yhteyttä

Toimimme kumppanina yrityksesi kehittämisessä – laita meille viestiä ja autamme sinua löytämään yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun.