Avoin.Systems myllertää ERP-alaa julkaisemalla uuden SaaS-tuotteen

Avoin.Systems julkaisee pienille yrityksille suunnatun kevyen myynti- ja varastonhallintasovelluksen. Ratkaisu on valmistoimintojen ansiosta kustannustehokas, se on otettavissa käyttöön nappia painamalla, ja se skaalautuu yrityksen kasvaessa.

Avoin.Systemsin uusi SaaS-tuote Avoin.App tekee pienyrittäjien elämästä helpompaa ja mukavampaa.

Avoin.App on sisältää kaikki tärkeimmät erpin toiminnot, mutta on yhtä helppokäyttöinen kuin puhelimeen ladattavat sovellukset. Sovellus on tarkoitettu yrityksille ja yrittäjille, jotka haluavat hallita ja analysoida liiketoimintaansa yhdessä paikassa. Ratkaisu tehostaa myös sisäistä ja ulkoista viestintää parantaen asiakas- ja työpäiväkokemusta.

Mikä tekee Avoin.Appista erityisen?

Riippumatta siitä, onko kokenut yrittäjä tai vasta aloittamassa, ohjelmiston käytön voi aloittaa heti tehokkaan koulutuspaketin avulla ilman käyttöönottoprojektia. Sovelluksen intuitiivinen käyttöliittymä ohjaa käyttäjää prosessien läpi vaivattomasti. Ohjelmisto on helppokäyttöinen ja saatavilla kaikille kielille.

Avoin.App on monipuolinen. Sovellus auttaa digitalisoimaan yrityksen koko myyntiputken: asiakashallinnan, myynnin, ostamisen, varastot ja taloushallinnon. Ratkaisu tukee käyttäjiä toimimaan systemaattisesti ja tavoitteellisesti, vapauttaen aikaa rutiineilta tuottavampaan toimintaan.

Olen äärimmäisen ylpeä, että saimme paketoitua yli 10 vuotta oppia, näkemystä, koodia ja rakkautta näin sievään, mutta tehokkaaseen pakettiin.

Svante Suominen

Sovellus toimii saumattomasti Fennoa-, Netvisor– ja Procountor-järjestelmien kanssa. Taloushallintointegraation avulla myynti- ja ostolaskut, asiakkaat sekä tuotteet kulkevat järjestelmästä toiseen automaattisesti.

Avoin.App -asiakkaille tarjotaan kattava palvelusopimus. Sopimus sisältää asiantuntevan, suomenkielisen tukipalvelun, tietoturvallisen ja ekologisen suomalaisen palvelinratkaisun sekä tietojen varmuuskopioinnin.

Avoin.Appin avulla yritys pääsee maltillisella investoinnilla mukaan avoimeen systeemiin, joka skaalautuu henkilömäärän mukaan yrityksen kasvaessa ja laajentuu tarvittaessa monikanavaiseksi ERP-järjestelmäksi asti.

Avoin.App virtaviivaistaa yritysten prosessit, tehostaa viestintää ja tarjoaa työntekijöille tiedot asiakkaista, tuotteista, tilauksista ja laskutuksesta yhdessä paikassa. Tutustu ja kokeile Avoin.Appia sitoomuksetta!