Web-veistämö 10 vuotta!

Suunnilleen vuosi sitten aloitimme suunnittelemaan “Web-veistämö 10-v. projektia”, joka sisältäisi 10 blogitekstiä sekä huipentuisi totta kai juhliin syyskuun alussa, kun Web-veistämön rekisteröinnistä yritysrekisteriin tulisi täyteen 10 vuotta.

Kuten usein käy, niin kaikki ei kuitenkaan mene aina ihan suunnitelmien mukaan ja vuoden alussa jouduimme laittamaan juhlajärjestelyt vähäksi aikaa jäihin kun ei ollut varmaa voiko yli 10 hengen tilaisuuksia edes järjestää.

Onneksi koronatilanne kuitenkin rauhoittui kevään ja kesän kuluessa sen verran, että pystyimme alkuperäisen suunnitelman mukaan toteuttaa arvoisensa juhlat kymmenvuotiaalle Web-veistämölle!

2.9.2020 siis Web-veistämön työntekijät seuralaisineen kokoontuivat juhlimaan Agroksenmäen holvikellariin pyöreitä vuosia! Suurimmaksi osaksi etätöistä koostuneen kevään ja kesän jälkeen oli todella hieno nähdä kaikkia työntekijöitä kasvokkain ja kokoontua vaihtamaan kuulumisia sekä muistoja matkan varrelta. Juhlapaikkana Agroksenmäki oli myös lähellä Veistämön historiaa, sillä yksi aiemmista toimistoista sijaitsi aivan kivenheiton päässä Työpajankadulla.

“Web-veistämön 10 ensimmäiseen vuoteen on osunut paljon hienoja hetkiä, mutta myös tiukkoja tapahtumia. Meillä on onneksi huipputiimi, joka mahdollistanut yrityksen kasvun ja kehittymisen vuosi vuodelta. Näitä vuosia oli todella mukava juhlistaa hyvässä seurassa. 10-vuotisjuhla oli erittäin onnistunut tapahtuma. Oli äärimmäisen mukavaa nähdä kaikkia työntekijöitämme – myös latvialaisia – näinä poikkeuksellisina aikoina. Hyvin jaksoimme esitellä kesän kuumimpia liikkeitä tanssilattialla myöhääseen yöhön 🙂

Haluan kiittää lämpimästi kaikkia työntekijöitämme, asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme sekä muita yrityksen olemassaolon mahdollistaneita henkilöitä kuluneesta 10 vuodesta! Tehdään seuraavasta 10 vuodesta vieläkin muistettavampi, yhdessä”,
totesi toimitusjohtajamme Tuomo Aura.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan olisimme kutsuneet paikalle “perhepiirin” lisäksi asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneita, mutta turvallisuussyistä rajasimme henkilömäärän alle 50 henkeen. Toivottavasti kuitenkin näiden kuvien myötä myös muut pääsevät hieman osalliseksi juhlatunnelmasta.

Kiitos vielä kaikille mukana olleille sekä onnittelijoille! <3

Lue myös aiemmin julkaistut 10-v. blogitekstit täältä!